Tompoucetaart

€ 11
50

Nieuw is deze vrolijke tompoucetaart! Op een knapperige roomboterbladerdeegschelp gevuld met banketbakkersroom, slagroom en bovenop een laagje marsepein met roze fondant. Dit beroemde lekkernij is speciaal voor het tompouce festival weer terug van weggeweest! Beschikbaar van 15 februari t/m 16 maart, van woensdag t/m zaterdag.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Roomboterbladerdeeg schelp met grove suiker, gevuld met Zwitserse room, slagroom, marsepein en fondant

Beschikbaarheid

Dit product is beschikbaar op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Seizoen

Dit product is leverbaar van 15-2 tot en met 16-3.

Allergene stoffen

Gluten, Tarwe, Soja, Melk, Noten, Amandelen, Sulfiet

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Het product gekoeld bewaren (max 7°C)

Bereidingswijze

Het product bij voorkeur dagvers consumeren.