Productspecificatie

Productnaam
Tompouce
Productinformatie
Roomboterbladerdeeg gevuld met slagroom, banketbakkersroom, voorzien van een roze 'dakje' van fondant
Afbeelding
Ingredienten
water, suiker, TARWEbloem, roomboter (MELK), slagroom [room (MELK), MELK (magere), suiker, emulgator (E471), stabilisator (E407)], gemodificeerd zetmeel (E1414), MELKpoeder, glucosestroop, MELKpoeder (magere), plantaardig vet (kokos), geleermiddelen (E516, E450, E339), kleurstoffen (E160c, E160a, E120), gist, zout, verdikkingsmiddel (E401), MELKeiwit, aroma, voedingszuur (E330), emulgator (E471)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Het product gekoeld bewaren (max 7°C)
Bereidingswijze
Het product gekoeld consumeren.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1076 KJ
Energie KCal 257 KCal
Eiwit 2.544 g    
Koolhydraten 31.293 g    
   - Suikers 18.321 g    
Vetten 13.605 g    
   - Verzadigd 9.54 g    
Voedingsvezels 0.028 g    
Zout 0.167 g